Meidän tarinamme

Yli neljän vuosikymmenen tarina intohimosta ja kasvusta

Vuonna 1982 syntyi tarina, joka on kantanut meitä jo yli neljän vuosikymmenen ajan. Maanrakennus P. Örn Oy:n perustaminen ei ollut suuri yritysstrategioiden pohdinta tai monimutkaisten suunnitelmien tulos. Se oli yhden miehen, Pentti Örnin, intohimoinen askel kohti unelmaa.

Yrityksen perustaja

Pentti oli jo pienestä asti unelmoinut omasta kuorma-autosta, autot ja koneet ovat kiinnostaneet aina. Nuoruusvuodet hän viettikin monenlaisten huolto ja maanrakennustöiden parissa. Työkomennot Libyassa ja Vietnamissa opettivat paljon. Eväät oman yrityksen perustamiseen syntyvät kuin varkain.

Vuosi 1982 oli lopuillaan, kun Pentti hankki International-merkkisen kaivurin ja ryhtyi yhden miehen ja yhden koneen toiminimiyrittäjäksi. Tästä katsomme yhtiön ajanlaskunkin alkaneen.

Perhekuva 40-vuotisjuhlista

Kalustoa ja henkilökuntaa kertyi nopeasti lisää, samoin asiakkaiden tarpeet kasvoivat. Täten tuli yhtiömuodon muutos ajankohtaiseksi ja yhtiömuodoksi vaihtui osakeyhtiö. Maanrakennus P. Örn Oy merkittiin kaupparekisteriin 1989.

Tätä nykyä yrityksemme toiminta pyörii parinkymmenen ammattitaitoisen työntekijän voimin, seuraavan sukupolven johdolla. Kokenut ja ammattitaitoinen henkilökunta, yhdistettynä ajanmukaiseen ja hyvin huollettuun kalustoon takaa sen, että voimme tarjota asiakkaillemme parasta mahdollista palvelua.

Seuraa meitä Facebookissa

Facebook logo ja linkki Maanrakennus P. Örn Facebook-sivulle.
Klikkaamalla “Hyväksymällä kaikki”, suostut evästeiden tallentamiseen laitteellesi sivuston navigoinnin parantamiseksi, sivuston käytön analysoimiseksi ja markkinointitoimiin avustamiseksi. Katso lisätiejoa Tietosuojakäytännöstämme.